2010. február 24., szerda

Gyors jelentkezes es egy kis kongoi izelito

Kozben megint netezunk, mert varjuk hogy este 6 legyen. Ugyanis veletlenul belebotlottunk egy kedves helyibe, Gollo Michelbe, aki kivalloan beszel magyarul, ott tanult pilotanak, most is az, csak eppen itt. Mondta hogy hivjuk 6kor, valoszinuleg mar otthon lesz es akkor nala alhatunk, meg gondolom sok minden erdekeset tudna nekunk mondani a hatarrol, es a kovetkezo orszagokrol.
Az egyenlito atlepese erdekes volt Makounal, elotte kb 100 meterrel lattuk az elso ebola veszelyre figyelmezteto tablat. Marmint hogy ne fogdossuk a halott allatokat es embereket mert ugy konnyen terjed. Errol nem volt tul nehez lemondani. Az egyenlito pont a csendorseg elott volt, kiabaltak is, hogy ott ne fotozzunk, mi meg mondtuk hogy itt azegyenlito es ne izguljanak nem oket akarjuk lefotozni. Ebbe mar belenyugodtak a rend eber orei, igy a gps-t is lefotoztuk, igy latszik hogy tenyleg pont az Egyenliton allunk.
Jelenleg nincs ebola jarvany arrafele, utoljara 2003-ban volt. Ma mar nagyon gyorsan izolaljak a terseget ha feluti a fejet, igy nem tud elterjedni.

1 megjegyzés: