2010. október 31., vasárnap

Készül a verda

Legújabb képek a készülő autóról. Még nincs teljesen feldíszítve, ami a jó hír, hogy műszakilag rajtra kész állapotban van a járgány, már csak azon kell agyalnunk hogyan tegyük még látványosabbá :))

2010. október 5., kedd

Jakuza menni Bamako :)))


A mai naptól hivatalos, mégis ott leszek a Budapest-Bamako 2011-es futamán, ráadásul Gabival együtt...hát kellhet ennél több egy embernek?
Eredetileg Nicaragua szerepelt a terveimben, de ahogy közeledett a jelentkezési határidő végső dátuma, egyre jobban éreztem hogy valami nincs rendben velem, és erre csak a Bamako lehet az orvosság. Mert az nem lehet hogy nélkülem gördüljön át a mezőny a rajt vonalon. Szerencsémre Fenyvesi Zsolti barátom autójában volt még hely kettőnk számára, így kapva kaptam a lehetőségen, és gyorsan beregisztráltuk magunkat.
Igaz, nem verseny kategóriában megyünk majd, de szerintem így is lesz élmény bőven, hiszen spririt kategóriában indulunk egy L200-as Pajero-val, amire még egy lakókocsi is rá lesz akasztva.
Fotók majd később jönnek a gépállatról, mert még szépítkezésen tartózkodik, de igyekszünk hogy minnél üdébb színfoltja legyünk a sivatagnak :))
Ráadásul folynak a tárgyalások egy negyedik utasról is, aki nem más lenne mint...őőőő...erről még nem nyilatkozhatok...huhhh, majdnem elkottyantottam...
Persze szokás szerint már tűkön ülök, alig várom az indulás napját, végre megint egy új kaland, ami már nagyon hiányzott nekem.